Тања се захвалила колегама на пруженој подршци а посебно Драгани Мирковић!

Као бомба одјекнула је вест да супруг Тање Савић не дозвољава да певачица виђа децу, коју је пре неколико месеци одвео за Аустралију.

Забава 13.08.2020 | 16:37
Тања се захвалила колегама на пруженој подршци а посебно Драгани Мирковић!

Тања је за медије изјавила да децу није виђала већ пет дана, те сваки пут кад их позове они јој одбију позив или је блокирају.

Певачица је неутешна, па се одлучила на први корак. Обавестила је полицију Србије, као и Аустралије и пријавила је случај властима.

Агонија кроз коју певачица тренутно пролази, јако је тешка и стресна, па су се тим поводом огласиле бројне колеге, који истичу подршку Тањи Савић.

Тања им се јавно захвалила на подршци а потом је на свом инстаграм сторију објавила фотографију како би се захвалила својој колегиници Драгани Мирковић на указаној подршци.

Наиме Драгана Мирковић се дубоко потресла због целе ситуације, па је поводом тога пружила подршку својој млађој колегиници,  Она је за домаће медије изјавила:

- Дубоко сам потресена као њена старија колегиница, као човек, али изнад свега као мајка. Надам се да ће сви правосудни органи реаговати и да ће се ова ситуација разрешити у што краћем року, са што мање последица пре свега на малишане - рекла је Драгана па додала:

- Тањи желим да правда победи и да што пре види своју децу, а ја сам као и увек ту да јој помогнем за све што треба - закључила је певачица Драгана Мирковић.

Извор: Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар