Страшне експлозије одјекују Бејрутом, има и мртвих

"Нуклеарна печурка" у Бејруту: Страшне експлозије одјекују градом, сумња се да има мртвих

Свијет 04.08.2020 | 18:42
Страшне експлозије одјекују Бејрутом, има и мртвих

За сада није познато шта је узрок експлозија.

Две снажне експлозије у области луке потресле су либанску престоницу Бејрут, а на друштвеним мрежама појављују се ужасни снимци несреће.

Према наводима светских медија, и даље није познато шта је узроковало експлозију, а на снимцима се види како се облак у виду печурке диже изнад места несреће.

Министарство здравља саопштио је да су болнице у припавности да приме рањене, а локални медији кажу да је велики број људи повређен, мада и даље нема информација о евентуалним жртвама.

Како јавља "Раша тудеј" до друге експлозије је дошло док се још дим дизао са места где је дошло до прве. Делује да су се оба инцидента догодила на истом месту.

Становници тог места поделили су на друштвеним мрежама снимке и фотографије причињене материјалне штете која је велика. Како јавља дописница "Франце24" Лејла Молана-Ален, њен стан потпуно је уништен у експлозији и сматра да је експлозију изазвала ракета испаљена са авиона.

(Телеграф.рс Фото: Сцреенсхот) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Вјерска разноликост

04.08.2020 17:37

Ово је једина земља на Блиском Истоку која јос увијек има знацајан број хрисцана, око 40%. Тај проценат се назалост стално смањује а расте број муслимана. Како долази до смањења све висе је нетрпељивости и напада на хрисцане и све остале ( висе у политицком смислу, али и физицки). И ово це једног дана бити серијатска дрзава гдје це сви немуслимани бити градјани другог реда, као сто су у Либији, Ираку или Ирану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

израелац

04.08.2020 18:15

хришћана има код њих тачно 2.5 % а јевреја 0%... тачно се види да си бошњак.. знамо ми интернет користити, нађи па прочитај

Name

Ре

04.08.2020 18:18

Ма којег једног дана? Кад све води ка томе да завлада тотални мрак и ноћ

Name

ЧУВЕНИ ШВЕРЦ

05.08.2020 06:32

ГАРАНТ ЈЕ НЕКИ ВЕЛИКИ ШВЕРЦ У ТОЈ ЛУЦИ. И КОД ЊИХ ЈЕ КАО И КОД НАС. ОД РАТА ДО ДАН ДАНАС ЈЕДИНО ШВЕРЦ ЈЕ ВАЖАН. А КРИЗА ВЕЛИКА. ГАДНО ПАДА ЦИЈЕНА РОБЕ. БОЉЕ ТО ЗАПАЛИТИ, ПА УЗЕТИ ПАРЕ ОД ОСИГУРАЊА, НЕГО ДА ЦИЈЕНА СКРОЗ ПАДНЕ. ПА ОНДА ШТЕТА ВЕЛИКА. ДАЈТЕ. КО НЕ ЗНА ТЕ ЛИБАНЦЕ.

Name

Истина

04.08.2020 18:12

Освједочени "демократе и антифашисти" из Загреба и Сарајева оптужиће Србе и за ово недјело.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Већ Видјено

04.08.2020 18:52

Израелци нашли нешто интресантно.

ОДГОВОРИТЕ