Цеца отворила душу на рођендану унука Жељка

Светлана Цеца Ражнатовић напунила је данас 47 година, пре десетак дана постала је бака, а пре само неколико сазнала да је позитивна на вирус корона, рођендан ће како каже обележити у изолацији и под маскама.

Забава 14.06.2020 | 12:55
Цеца отворила душу на рођендану унука Жељка

"Не стижем да спустим телефон већ данима, мислим да сам добила више од 2.000 порука и безброј позива. Понекад се осећам као да радим у кол центру," рекла је она.

Пре него што је стигао унук Жељко Ражнатовић, назван по Аркану, Цеца је била у жижи интересовања јавности због свађе са Чедом Јовановићем у емисији "Хит твит".

"Не бих то назвала обрачуномј, то је више био моменат који сам дуго прижељкивала. Желела сам да олакшам душу, поставим питања која су ми 17 година пред очима, а на која, као што сам и очекивала, нисам добила одговоре," рекла је она.

Када је у питању нова љубав, Цеца каже да би бирала однос, не мушкарца.

"Време је за нову љубав, она није условљена годинама. Важно је да знамо шта проглашавамо љубављу, и када је имамо, морамо да се трудимо да је сачувамо. Није питање какав би ме мушкарац усрећио, већ какав однос. Потребни су љубав, поверење, страст, али на почетку и крају свега, поштовање и мир," рекла је она.

Певачица је признала и у којим ситуацијама заплаче.

"Радије бих да се сећам због чега сам се смејала. У претходној години била су два животна разлога за срећу. Венчање сина Вељка, а потом рођење унука Жељка. Наравно, захвална сам и за све оне друге лепе моменте, као и добре људе који су у последњих годину дана били у мом животу", рекла је Цеца, па наставила о животним разочарењима:

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-06-14/06142020010531.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="559" />

"Животно искуство те научи изузетној важној и болној лекцији, да веома мало тога смеш да очекујеш. У мојим годинама моја очекивања су лојалност у свим међуљудским односима. Да бисте у животу наставили даље, важно је да опростите, прогласите небитним, а још боље ако заборавите. Ако гледам са ове дистанце, не бих отварала тај подебљи фолдер."

Извор: Курир/Блиц.рс Фото: АТА имагес

Коментари / 0

Оставите коментар