Ceca otvorila dušu na rođendanu unuka Željka

Svetlana Ceca Ražnatović napunila je danas 47 godina, pre desetak dana postala je baka, a pre samo nekoliko saznala da je pozitivna na virus korona, rođendan će kako kaže obeležiti u izolaciji i pod maskama.

Zabava 14.06.2020 | 12:55
Ceca otvorila dušu na rođendanu unuka Željka

"Ne stižem da spustim telefon već danima, mislim da sam dobila više od 2.000 poruka i bezbroj poziva. Ponekad se osećam kao da radim u kol centru," rekla je ona.

Pre nego što je stigao unuk Željko Ražnatović, nazvan po Arkanu, Ceca je bila u žiži interesovanja javnosti zbog svađe sa Čedom Jovanovićem u emisiji "Hit tvit".

"Ne bih to nazvala obračunomj, to je više bio momenat koji sam dugo priželjkivala. Želela sam da olakšam dušu, postavim pitanja koja su mi 17 godina pred očima, a na koja, kao što sam i očekivala, nisam dobila odgovore," rekla je ona.

Kada je u pitanju nova ljubav, Ceca kaže da bi birala odnos, ne muškarca.

"Vreme je za novu ljubav, ona nije uslovljena godinama. Važno je da znamo šta proglašavamo ljubavlju, i kada je imamo, moramo da se trudimo da je sačuvamo. Nije pitanje kakav bi me muškarac usrećio, već kakav odnos. Potrebni su ljubav, poverenje, strast, ali na početku i kraju svega, poštovanje i mir," rekla je ona.

Pevačica je priznala i u kojim situacijama zaplače.

"Radije bih da se sećam zbog čega sam se smejala. U prethodnoj godini bila su dva životna razloga za sreću. Venčanje sina Veljka, a potom rođenje unuka Željka. Naravno, zahvalna sam i za sve one druge lepe momente, kao i dobre ljude koji su u poslednjih godinu dana bili u mom životu", rekla je Ceca, pa nastavila o životnim razočarenjima:

"Životno iskustvo te nauči izuzetnoj važnoj i bolnoj lekciji, da veoma malo toga smeš da očekuješ. U mojim godinama moja očekivanja su lojalnost u svim međuljudskim odnosima. Da biste u životu nastavili dalje, važno je da oprostite, proglasite nebitnim, a još bolje ako zaboravite. Ako gledam sa ove distance, ne bih otvarala taj podeblji folder."

Izvor: Kurir/Blic.rs Foto: ATA images

Komentari / 0

Ostavite komentar