Јокић стигао у Србију и све изненадио изгледом

Никола Јокић је стигао у Србију. Дошао је да изненади ментора Дејана Милојевића на његовом опроштајном мечу у Мега Бемаксу који носио назив "Деки Циао".

Спорт 11.06.2020 | 20:57
Јокић стигао у Србију и све изненадио изгледом

Јокић је све одушевио фигуром и физичком спремом, а након прича саиграча и тренера дошао је тренутак да се Србија и сама увери.

Потпуно је непрепознатљив и делује да је читав карантин провео у теретани радећи на телу. 

О томе како изгледа данас просудите сами, а најбоље то илуструју следеће фотографије новинара Павла Кнежевића:

Утакмици је пристутвовао и најбољи тенисер света Новак Ђоковић. Он је најпре одиграо меч са колегама тенисерима и уметницима који је био урнебесан, а онда стигао у насеље Браће Јерковић:

После десет година проведених у клубу, осам на месту шефа стручног штаба Мега Бемакса, Дејан Милојевић на достојан начин биће испраћен из средине у којој се етаблирао као изузетно квалитетан тренер. У част његовог опроштаја од Меге где је, освајањем трофеја Купа Радивоја Кораћа, пласмана у још три финала и продукције великог броја врхунских играча, оставио неизбрисив траг, у четвртак 11. јуна биће организован ревијални меч који ће окупити део кошаркаша са којима је Милојевић сарађивао.

За екипу Деки циао коју ће са клупе водити Дејан Милојевић, играће: Ненад Миљеновић, Никола Ребић, Јован Новак, Огњен Јарамаз, Немања Дангубић, Ђорђе Симеуновић, Раде Загорац, Борис Савовић, Марко Луковић, Новица Величковић, Миленко Вељковић, Никола Јанковић, Стефан Фундић и Никола Милојевић.

Њима ће се супротставити садашњи састав Мега Бемакса на челу са новим тренером Владимиром Јовановићем, а састав ће бити појачан за повременог репрезентативца Србије Алексу Аврамовића, који је за Мегу као гост играо током 2012.

Ипак, оно по чему је највише постао препознатљив то је изванредан рад са младим играчима чији је таленат непогрешиво претварао у квалитет. До ове године чак десеторица играча из дреса Меге драфтовано је у НБА, а тренутно чак седморица играча са којима је Милојевић сарађивао у Меги носе дресове НБА клубова. 

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар