Jokić stigao u Srbiju i sve iznenadio izgledom

Nikola Jokić je stigao u Srbiju. Došao je da iznenadi mentora Dejana Milojevića na njegovom oproštajnom meču u Mega Bemaksu koji nosio naziv "Deki Ciao".

Sport 11.06.2020 | 20:57
Jokić stigao u Srbiju i sve iznenadio izgledom

Jokić je sve oduševio figurom i fizičkom spremom, a nakon priča saigrača i trenera došao je trenutak da se Srbija i sama uveri.

Potpuno je neprepoznatljiv i deluje da je čitav karantin proveo u teretani radeći na telu. 

O tome kako izgleda danas prosudite sami, a najbolje to ilustruju sledeće fotografije novinara Pavla Kneževića:

Utakmici je pristutvovao i najbolji teniser sveta Novak Đoković. On je najpre odigrao meč sa kolegama teniserima i umetnicima koji je bio urnebesan, a onda stigao u naselje Braće Jerković:

Posle deset godina provedenih u klubu, osam na mestu šefa stručnog štaba Mega Bemaksa, Dejan Milojević na dostojan način biće ispraćen iz sredine u kojoj se etablirao kao izuzetno kvalitetan trener. U čast njegovog oproštaja od Mege gde je, osvajanjem trofeja Kupa Radivoja Koraća, plasmana u još tri finala i produkcije velikog broja vrhunskih igrača, ostavio neizbrisiv trag, u četvrtak 11. juna biće organizovan revijalni meč koji će okupiti deo košarkaša sa kojima je Milojević sarađivao.

Za ekipu Deki ciao koju će sa klupe voditi Dejan Milojević, igraće: Nenad Miljenović, Nikola Rebić, Jovan Novak, Ognjen Jaramaz, Nemanja Dangubić, Đorđe Simeunović, Rade Zagorac, Boris Savović, Marko Luković, Novica Veličković, Milenko Veljković, Nikola Janković, Stefan Fundić i Nikola Milojević.

Njima će se suprotstaviti sadašnji sastav Mega Bemaksa na čelu sa novim trenerom Vladimirom Jovanovićem, a sastav će biti pojačan za povremenog reprezentativca Srbije Aleksu Avramovića, koji je za Megu kao gost igrao tokom 2012.

Ipak, ono po čemu je najviše postao prepoznatljiv to je izvanredan rad sa mladim igračima čiji je talenat nepogrešivo pretvarao u kvalitet. Do ove godine čak desetorica igrača iz dresa Mege draftovano je u NBA, a trenutno čak sedmorica igrača sa kojima je Milojević sarađivao u Megi nose dresove NBA klubova. 

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar