Алек Болдвин у седмој деценији чека 6. дете!

Хиларија Болдвин (35) и њен супруг, познати холивудски глумац Алек Болдвин (62) чекају заједничко пето дете, а његово шесто.

Забава 07.04.2020 | 21:37
Алек Болдвин у седмој деценији чека 6. дете!

Хиларија је на друштвеним мрежама поделила видео снимак и својим обожаватељима открила да је поновно у другом стању.

- Упалите звук. Пустићу бебу да прича, јер сам изгубила речи које би могле описати како се осећам када чујем овај звук. Управо сам добила добре вести да је с бебом све у реду и хтела сам то да поделим с вама. Идемо испочетка - написала је Хиларија на свом Инстаграм профилу.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мy, ох мy...

Објава коју дели Алец Балдwин (@алецбалдwининста) дана

Бројни фанови, али и колеге писали су им честитке па пожелели пуно среће с бебицом која би на свет требало да дође ове године.

Жеље и молитве још су јаче због тешке године каква је 2019. била за брачни пар Болдвин.

Наиме, супруга глумца је била трудна, али кад је отишла на редовни гинеколошки преглед сазнала је да је поновно имала спонтани побачај и то седам месеци након првог побачаја.

Хиларија је у четвртом месецу друге трудноће прошле године поновно доживела спонтани побачај и изгубила дете које је силно желела. Наводно је требало да роди девојчицу.

- Ако имате децу и ако сте попут нас, понекад се осећате као да не можете престати да их правите. Сваки пут када добијемо дете, помислимо: “Ово је сјајно, имајмо их још” - поручио је пре неколико месеци.

Подсетимо, Алек из првог брака са холивудском глумицом Ким Бесинџер (66) има ћерку Ајрланд Болдвин (25) која је рођена 1995. године и то је једино њихово заједничко дете.

Извор: Телеграф.рс Фото: профимедиа

Коментари / 0

Оставите коментар