Alek Boldvin u sedmoj deceniji čeka 6. dete!

Hilarija Boldvin (35) i njen suprug, poznati holivudski glumac Alek Boldvin (62) čekaju zajedničko peto dete, a njegovo šesto.

Zabava 07.04.2020 | 21:37
Alek Boldvin u sedmoj deceniji čeka 6. dete!

Hilarija je na društvenim mrežama podelila video snimak i svojim obožavateljima otkrila da je ponovno u drugom stanju.

- Upalite zvuk. Pustiću bebu da priča, jer sam izgubila reči koje bi mogle opisati kako se osećam kada čujem ovaj zvuk. Upravo sam dobila dobre vesti da je s bebom sve u redu i htela sam to da podelim s vama. Idemo ispočetka - napisala je Hilarija na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My, oh my...

Објава коју дели Alec Baldwin (@alecbaldwininsta) дана

Brojni fanovi, ali i kolege pisali su im čestitke pa poželeli puno sreće s bebicom koja bi na svet trebalo da dođe ove godine.

Želje i molitve još su jače zbog teške godine kakva je 2019. bila za bračni par Boldvin.

Naime, supruga glumca je bila trudna, ali kad je otišla na redovni ginekološki pregled saznala je da je ponovno imala spontani pobačaj i to sedam meseci nakon prvog pobačaja.

Hilarija je u četvrtom mesecu druge trudnoće prošle godine ponovno doživela spontani pobačaj i izgubila dete koje je silno želela. Navodno je trebalo da rodi devojčicu.

- Ako imate decu i ako ste poput nas, ponekad se osećate kao da ne možete prestati da ih pravite. Svaki put kada dobijemo dete, pomislimo: “Ovo je sjajno, imajmo ih još” - poručio je pre nekoliko meseci.

Podsetimo, Alek iz prvog braka sa holivudskom glumicom Kim Besindžer (66) ima ćerku Ajrland Boldvin (25) koja je rođena 1995. godine i to je jedino njihovo zajedničko dete.

Izvor: Telegraf.rs Foto: profimedia

Komentari / 0

Ostavite komentar