Музичари и певачи нас вечерас забављају са тераса!

Сјајна идеја и акција - вечерас од 20 до 20.30 часова изађите на балконе или прозоре својих станова и уживајте у музици коју ће за нас изводити професионални музичари, али и аматери! ХВАЛА!

Забава 20.03.2020 | 16:28
Музичари и певачи нас вечерас забављају са тераса!

Са жељом да грађанима Србије бар мало олакшају обавезну изолацију због пандемије корона вируса, у организацији "Ноћ музике" и Музичке продукције РТС, вечерас нас очекује лепа забава и дружење!

Од 20 до 20.30 часова, дакле таман када почне нови "полицијски час", односно забрана кретања свима, изађимо на своје балконе или прозоре станова и уживајмо у свирању и певању професионалних музичара и певача, али и аматера.

Ови својеврсни концерти по целом граду (није само Београд у питању, већ и сви остали градови и места у Србији) почињу одмах након што аплаудирамо нашим лекарима и медицинском особљу!

Директор и шеф диригент Бојан Суђић навео је да ће чланови свих седам оркестара и хорова Музичке продукције из својих станова, са тераса и прозора, засвирати и запевати омиљене мелодије и на тај начин охрабрити и остале професионалне музичаре, као и аматере, да са својим виолинама, трубама, гитарама, саксофонима и свим другим инструментима, али и талентом за певање, допринесу најмасовнијем концертуна отвореном који је Србија до сада доживела.

Позив је упућен уметницима и публици не само из Београда, већ и из Ниша, Новог Сада, Крагујевца, Кикинде, Чачка и свих осталих градова, варошица и села. Надамо се да ће овој дивној акцији се придруужити и музичари из БИХ.

Извор: Мондо.рс Фото: промо 

Коментари / 0

Оставите коментар