Muzičari i pevači nas večeras zabavljaju sa terasa!

Sjajna ideja i akcija - večeras od 20 do 20.30 časova izađite na balkone ili prozore svojih stanova i uživajte u muzici koju će za nas izvoditi profesionalni muzičari, ali i amateri! HVALA!

Zabava 20.03.2020 | 16:28
Muzičari i pevači nas večeras zabavljaju sa terasa!

Sa željom da građanima Srbije bar malo olakšaju obaveznu izolaciju zbog pandemije korona virusa, u organizaciji "Noć muzike" i Muzičke produkcije RTS, večeras nas očekuje lepa zabava i druženje!

Od 20 do 20.30 časova, dakle taman kada počne novi "policijski čas", odnosno zabrana kretanja svima, izađimo na svoje balkone ili prozore stanova i uživajmo u sviranju i pevanju profesionalnih muzičara i pevača, ali i amatera.

Ovi svojevrsni koncerti po celom gradu (nije samo Beograd u pitanju, već i svi ostali gradovi i mesta u Srbiji) počinju odmah nakon što aplaudiramo našim lekarima i medicinskom osoblju!

Direktor i šef dirigent Bojan Suđić naveo je da će članovi svih sedam orkestara i horova Muzičke produkcije iz svojih stanova, sa terasa i prozora, zasvirati i zapevati omiljene melodije i na taj način ohrabriti i ostale profesionalne muzičare, kao i amatere, da sa svojim violinama, trubama, gitarama, saksofonima i svim drugim instrumentima, ali i talentom za pevanje, doprinesu najmasovnijem koncertuna otvorenom koji je Srbija do sada doživela.

Poziv je upućen umetnicima i publici ne samo iz Beograda, već i iz Niša, Novog Sada, Kragujevca, Kikinde, Čačka i svih ostalih gradova, varošica i sela. Nadamo se da će ovoj divnoj akciji se pridruužiti i muzičari iz BIH.

Izvor: Mondo.rs Foto: promo 

Komentari / 0

Ostavite komentar