Хуррицане се огласиле након отказивања Евровизије!

Девојке из групе Хуррицане - Ивана Николић, Ксенија Кнежевић и Сања Вучић, за Телеграф ЈЕТСЕТ кажу дасу тужне због отказивања музичког такмичења, али и због целе ситуације која је задесила свет услед пандемије корона вируса.

Забава 18.03.2020 | 16:35
Хуррицане се огласиле након отказивања Евровизије!

Јако нам је жао што је дошло до отказивања Евровизије, али то су мере превенције и одлука надлежних органа. Ми смо се спремале као да се ништа не дешава али поштујући одлуке владе Републике Србије стали смо са припремама, а сад смо добили и званичну информацију да је Евровизија отказана - кажу нам девојке.

Ми ту ништа не можемо, сем да испоштујемо. Наравно да смо разочаране, не само због отказивања Евровизије већ због целокупне ситуације која нас је задесила. Надамо се што бржем завршетку ове агоније - поручују Ивана, Ксенија и Сања.

Подсетимо, данас је, у среду 18. марта, на званичном сајту Евровизије саопштено да се такмичење отказује, услед пандемије корона вируса.

Са великом тугом морамо да објавимо да је избор за песму Евровизије 2020 у Ротердаму отказан - пише на званичном сајту.

- Молимо вас за стрпљење услед ове одлуке, а нове вести очекујте у наредним данима и недељама. За то време, одали бисмо почаст целокупном тиму у Холандији, као и 41 члану, који су напорно радили на планирању овогодишњег догађаја - пише на званичном сајту.

Извор: Телеграф.рс Фото:РАС

Коментари / 0

Оставите коментар