Hurricane se oglasile nakon otkazivanja Evrovizije!

Devojke iz grupe Hurricane - Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić, za Telegraf JETSET kažu dasu tužne zbog otkazivanja muzičkog takmičenja, ali i zbog cele situacije koja je zadesila svet usled pandemije korona virusa.

Zabava 18.03.2020 | 16:35
Hurricane se oglasile nakon otkazivanja Evrovizije!

Jako nam je žao što je došlo do otkazivanja Evrovizije, ali to su mere prevencije i odluka nadležnih organa. Mi smo se spremale kao da se ništa ne dešava ali poštujući odluke vlade Republike Srbije stali smo sa pripremama, a sad smo dobili i zvaničnu informaciju da je Evrovizija otkazana - kažu nam devojke.

Mi tu ništa ne možemo, sem da ispoštujemo. Naravno da smo razočarane, ne samo zbog otkazivanja Evrovizije već zbog celokupne situacije koja nas je zadesila. Nadamo se što bržem završetku ove agonije - poručuju Ivana, Ksenija i Sanja.

Podsetimo, danas je, u sredu 18. marta, na zvaničnom sajtu Evrovizije saopšteno da se takmičenje otkazuje, usled pandemije korona virusa.

Sa velikom tugom moramo da objavimo da je izbor za pesmu Evrovizije 2020 u Roterdamu otkazan - piše na zvaničnom sajtu.

- Molimo vas za strpljenje usled ove odluke, a nove vesti očekujte u narednim danima i nedeljama. Za to vreme, odali bismo počast celokupnom timu u Holandiji, kao i 41 članu, koji su naporno radili na planiranju ovogodišnjeg događaja - piše na zvaničnom sajtu.

Izvor: Telegraf.rs Foto:RAS

Komentari / 0

Ostavite komentar