Почео пети Мусиц Wеек фестивал- Чола и Прија га отворили!

Пети Мусиц Wеек фестивал на Копаонику отворен је овог викенда концертом најпопуларније младе звезде Александре Пријовић, док је легенда музичке сцене Здравко Чолић синоћ приредио незаобраван спектакл и вече за памћење у препуној дворани хотела Гранд.

Забава 09.03.2020 | 15:04
Почео пети Мусиц Wеек фестивал- Чола и Прија га отворили!

Публика је уживала у врхунској аудио-визуелној продукцији концерата за коју се побринуо Скyмусиц.

Чола је својим ванвременским хитовима већ од првих тактова довео атмосферу до усијања. Публика је у глас певала све његове песме, а после нешто више од два сата громогласни аплауз спречио га је да напусти сцену. Здравко Чолић је неуморно певао са својом публиком свих генерација и својим певачким бравурама али и одличном кондицијом још једном показао због чега је највећа музичка звезда на овим просторима.

Током првог викенда Мусиц Wеек фестивала на Копаонику су у концертима али и зимским активностима на снегу уживале и бројне познате личности. Следећег викенда све посетиоце својим концертима обрадоваће Саша Матић и Светлана Цеца Ражнатовић, за које се увелико тражи карта више. Поред продукцијске куће Скyмусиц и МК ресорта, уз домаћина догађаја хотела Гранд, организацији фестивала ове године придружују се и хотели Горски, Ангелла и Путник. Мусиц Wеек фестивал је већ током првог викенда надмашио сва очекивања и оправдао епитет ексклузивног музичког догађаја који је препознат не само у Србији већ и у земљама окружења, из којих сваке године тим поводом на Копаоник долази све већи број гостију.

Извор: Ало.рс Фото: Соултиме медиа

Коментари / 0

Оставите коментар