Бритни поломила ногу током плеса па објавила снимак!

Популарна певачица Бритни Спирс (38) сломила је ногу пре неколико дана, а сада је објавила снимак незгоде у којем се јасно чује како јој "пуца" кост.

Забава 28.02.2020 | 22:23
Бритни поломила ногу током плеса па објавила снимак!

Певачица се снимала док је плесала, а изводила је разноврсне и захтевне покрете. Она је ђускала у црном памучном шортсу и жутом топу који је истакао њену фигуру.

У једном тренутку она је незгодно стала и на снимку се јасно чује "крцкање". Бритни је тада пала и ухватила се за зглоб на левој нози коју је том приликом сломила.

Бритни је након инцидента хитно хоспитализована, а снимак како је сломила ногу док је плесала поделила је са својим пратиоцима на друштвеној мрежи Инстаграм.

Нисам плесала шест месеци, па сам у том тренутку дала све од себе. И да, знам да сам боса... Немојте да се смејете! На снимку се јасно се чује када сам сломила.. Извињавам се што је некако гласно - написала је певачица испод видеа.

Певачицин дечко Сем Ашгари (26) је објавио њене фотографије из болнице. Он је открио да је певачица сломила метатарзалне кости и завршила са стопалом у гипсу.

- Кад нешто сломиш, то обично зарасте раније када си моја дјевојка. Лавица је сломила кост на стопалу радећи оно што воли, а то је плесање - написао је Сем на Инстаграму.

На гипсу који певачица има на нози њен дечко је написао "Стронгер" ("Јача"), назив једне од њених песама. На фотографијама које је објавио, Бритни седи на болничком кревету и позира са осмехом на лицу.

Извор: Телеграф.рс Фото:инстаграм принтсцрееен

Коментари / 0

Оставите коментар