Britni polomila nogu tokom plesa pa objavila snimak!

Popularna pevačica Britni Spirs (38) slomila je nogu pre nekoliko dana, a sada je objavila snimak nezgode u kojem se jasno čuje kako joj "puca" kost.

Zabava 28.02.2020 | 22:23
Britni polomila nogu tokom plesa pa objavila snimak!

Pevačica se snimala dok je plesala, a izvodila je raznovrsne i zahtevne pokrete. Ona je đuskala u crnom pamučnom šortsu i žutom topu koji je istakao njenu figuru.

U jednom trenutku ona je nezgodno stala i na snimku se jasno čuje "krckanje". Britni je tada pala i uhvatila se za zglob na levoj nozi koju je tom prilikom slomila.

Britni je nakon incidenta hitno hospitalizovana, a snimak kako je slomila nogu dok je plesala podelila je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Nisam plesala šest meseci, pa sam u tom trenutku dala sve od sebe. I da, znam da sam bosa... Nemojte da se smejete! Na snimku se jasno se čuje kada sam slomila.. Izvinjavam se što je nekako glasno - napisala je pevačica ispod videa.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I haven’t danced in six months so I was full throttle at this spot ???? !!!! And yes …. I know I’m barefoot …. don’t laugh but I grip the floor better that way !!!! PS you can hear where I broke my foot here ??? ….. sorry it’s kind of loud !!!!!

Објава коју дели Britney Spears (@britneyspears) дана

Pevačicin dečko Sem Ašgari (26) je objavio njene fotografije iz bolnice. On je otkrio da je pevačica slomila metatarzalne kosti i završila sa stopalom u gipsu.

- Kad nešto slomiš, to obično zaraste ranije kada si moja djevojka. Lavica je slomila kost na stopalu radeći ono što voli, a to je plesanje - napisao je Sem na Instagramu.

Na gipsu koji pevačica ima na nozi njen dečko je napisao "Stronger" ("Jača"), naziv jedne od njenih pesama. Na fotografijama koje je objavio, Britni sedi na bolničkom krevetu i pozira sa osmehom na licu.

Izvor: Telegraf.rs Foto:instagram printscreeen

Komentari / 0

Ostavite komentar