Маја Маријана са 15 година млађим дечком!

Последњих месеци се шушка да фолк певачици Маји Маријани главобоље задаје бивши невенчани супруг Младен Шмакић, којег је дефинитивно напустила у јуну 2014. године.

Забава 16.12.2019 | 13:01
Маја Маријана са 15 година млађим дечком!
Певачица се, наиме, поново обратила надлежним институцијама поводом насиља које је, како тврди, 2013. године преживела с његове стране, после чега су уследили проблеми - спекулише се да јој је бивши тражио пола куће, као и да је био љубоморан што је певачица нашла другог, а како и не би, када је реч о петнаестак година млађем мушкарцу!



Иако свој емотивни живот годинама уназад крије од очију јавности, певачицу смо ухватили с новим дечком и то на месту на ком смо се најмање надали - у београдској "Штарк арени", где је синоћ Партизан играо против загребачке Цибоне! Певачица је, са све шалом с навијачким обележјима црно-белих, на утакмицу дошла руку под руку са својим новим дечком који је, очигледно, ватрени навијач Партизана, те није желео да пропусти ову утакмицу.



Фолкерка и јавности непознати младић који је, судећи по фотографијама, бар петнаестак година млађи од ње, све време су били присни - утакмицу су посматрали загрљени, држећи се за руке, због чега су сви присутни одмах дошли до закључка да је маркантни младић заправо њен дечко, којег тако дуго крије од очију јавности.


Извор:Ало/Пинк.рс Фото:Пинк.рс

Коментари / 0

Оставите коментар