Оне су најсекси цице у шестој деценији!

Ове светске звезде су као вино, што старије - то боље!

Забава 15.12.2019 | 12:25
Оне су најсекси цице у шестој деценији!
Иако се жене прибојавају старења уз које иду боре, вишак килограма, не тако затегнута кожа и ослабљени мишићи... Неке познате даме су као вино; што су старије, то су боље, па и у шестој деценији изгледају као праве бомбе.

Џенифер Лопез (50), Џенифер Анистон (50), Елизабет Храли (54), Синди Крафорд (53), Гвен Стефани (50) су познате личности у зрелим годинама, а на изгледу им могу позавидети и двадесетогодишњакиње.

Џенифер Лопез

Иако многи на основу њеног физичког изгледа не би помислили да има више од 30 година, Џеј Ло је у јулу званично ушла у шесту деценију и слободно можемо рећи да грми и у педесетим.

Певачица редовно вежба у теретани и има тело за пожелети. Сваки мишић је на свом месту, нема назнаке вишку килограма, а има и бруталне трбушњаке!

Џенифер важи за једну од најлепших и најзгоднијих жена на свету, а године јој очигледно не могу ништа.



Џенифер Анистон

Глумица је тек напунила 50 година, а љубитељи култне серије "Пријатељи,  у којој је имала једну од главних улога, кажу да се након 25 година нимало није променила.

Џенифер је једна од ретких светских звезда која је потпуно природна, а многи мушкарци су баш због тога одлепили за овом плавушом која изгледа као дупло млађе девојке.

Џенифер је недавно отворила Инстаграм налог, а својим објавама прави праву пометњу на овој друштвеној мрежи. Наиме, њена фотка у мини хаљини из шетње са псом има више од 6 милиона лајкова и гомилу комплимената који су упућени на рачун Џенифериног изгледа.



Елизабет Харли
Британска глумица своје пратиоце на друштвеним мрежама често почасти секси фотографијом у бикинију, а због њеног изгледа, многи не знају колико она заправо има година.

Лиз је у јуну напунила 54, а изгледа као да је за њу време стало још у тридесетим. Глумица има заносне облине, па многи мушкарци сматрају да је она најсекси звезда у зрелим годинама.

Својеверемно је истакла да је тајна њеног изгледа једноставна: једе пуно свежег воћа и поврћа, вечера протеине и много вежба.



Синди Крафорд
Славна манекенка већ деценијама уназад важи за једну од најлепших жена света, а ни много млађе девојке из света моде Синди не могу да уздрмају трон.

Синди има 53 године, а по изгледу може да парира својој ћерки Каји Гербер (18) која полако, али сигурно, гради своју модну каријеру, па њих две више изгледају као старија и млађа сестра, него као мајка и ћерка.

Бивши топ модел има своју јутарњу рутину захваљујући којој изгледа млађе. Синди након умивања наноси серум, који јој помаже да њена кожа буде снабдевена колагеном. Затим следи масажа подочњака како би они били мање отекли и да не буду плави. Након тога наноси лосион са заштитним фактором и то је одлична основа за почетак дана.



Гвен Стефани
Певачица и некадашња чланица популарног бенда "Но Доубт" је почетком октобра напунила 50 година, а свима је прва асоцијација на Гвен њен секси изглед, харизма, као и њена младалачка енергија.

Гвен је дуго година важила за једну од најлепших певачица на свету, а недавно се појавила у једној емисији када су многи уочили очеигледну промену на њеном лицу.

Певачица је на свом лицу имала видне корекције, па се нашла на мети критика да је пре интервенција била лепша него након ботокса.


(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар