Здравко Чолић годинама не прича њом, а била му је као род рођени!

Била је велика звезда естрадне сцене бивше Југе, једна од најзгоднијих јавних личности, а и даље круже легенде да је својом појавом мушкарце остављала без даха.

Забава 15.12.2019 | 13:00
Здравко Чолић годинама не прича њом, а била му је као род рођени!
Лепосава Стефановић, познатија као Локица је српска балерина, педагог балета, професор балета, кореограф, фитнес инструктор и архитекта.



Њено име је синоним за модеран сценски плес, а о њеним кореографијама са турнеје „Путујући земљотрес“ Здравка Чолића се и даље прича. Имала је своју плесну групу „Локице“ које су биле веома популарне седамдесетих и осамдесетих година.

Локице су наступале у телевизијском серијалу „7 плус 7“ и биле су пратећа група једној од највећих звезда на Балкану, Здравку Чолићу.



Иако је Локица Здравка Чолића посматрала као брата, он се увредио када је рекла да није талентован за игру. Када се вратио из војске, престао је да прича са њом, а она је у више наврата истакла колико јој је жао због тога.

– Након те изјаве је престало наше пријатељство. Морала сам то да кажем јер је Рица тражио. Жао ми је. Никад не говорим ружне ствари о људима. Објаснила сам само да он нема таленат за игру, а вежбањем смо направили резултат. Научио је да игра. Волела бих да се помиримо због његових ћерки и жене. Имам и ја сад унуку. Можда је то била нека сујета – рекла је Локица медијима својевремено.


Извор:Ало.рс  Фото: yоутубе/принтсцреен

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ветеран

15.12.2019 14:53

Шта он има са плесом, човјек је пјевач а ви сте се умислиле да знате плесати са оно мало мрдања задњицом, погледајте из данасњег угла нашта то личи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Траволта

15.12.2019 20:29

Па ниси погесила, Здравко је антиталенат за плес

ОДГОВОРИТЕ