Рада вара Хариса са бившим!?

Спекулише се да је Рада Манојловић обновила је везу са бившим дечком Душаном Драчом са којим је наводно пре две године преварила Хариса Берковића.

Забава 14.12.2019 | 18:00
Рада вара Хариса са бившим!?
“Изгледа да се Ради баш осладило, па је обновила стару везу са моћним бизнисменом. Знамо да се Душан нашао Ради када јој је било најпотребније, чак се причало да ју је извукао из депресије. Није тајна да су пре две године њих двоје били у краткој вези преко чега је Харис Ради после једва прешао! И таман кад је изгледало да је поред Хариса најзад срећна, Рада је опет да урадила исто?! Нисам веровао када сам чуо да се виђају у строгој тајности, али сам их и сам срео у једном ресторану ван Београда. Ваљда мисле да ће бити мање приметни ако избегавају фенси места", каже извор за "Свет" и додаје:

"Сигуран сам да Харис јој неће опростити овај пут! Није ваљда луд да два пута пређе преко неверства! Рада ми је изгледала баш срећно и задовољно у Душановом друштву, без имало гриже савести. Мислим да много боље слаже са њим, ипак он је млађи од ње само четри године, док је са Харисом разлика у годинама дупло већа. Како ће све ово објаснити Харису, заиста не знам."


Извор: Курир.рс/Свет, Фото: Принтсцреен/Премијера

Коментари / 0

Оставите коментар