Милиграм избацио песму и спот са новим певачем!

Нова песма Милиграма “Каротида” коначно је угледала светлост дана и за само неколико сати одушевила је Србију и регион!

Забава 13.12.2019 | 16:00
Милиграм избацио песму и спот са новим певачем!
Песма каква до сада није направљена на овим просторима, на челу са нашим најбољим и најтиражнијим композитором Александром Милићем Милијем изазвала је лавину коментара, и већ је почела да се “пење” ка врху трендинг листе.

Милиграм је назив музике коју Александар Милић Мили, ствара већ пуних 30 година. За три деценије Мили је урадио 9 Цециних албума, Бренин албум "Уђи слободно", 4 врхунска албума за Милиграм која су померила границе, као и стотине других песама које су пуниле највеће просторе на Балкану.

Чувени Милиграм са “Каротидом” је започео револуционарни концепт који повезује модерну музику и продукцију са прелепим текстовима и песмама.

Главну улогу у споту има девојка џокер која је представљена као "убица љубави", а нови певач Ади Шоше бриљантно је отпевао прву у низу нових песама Милиграма.

“Звезде диктирају трендове, браво Мили мајсторе!”, “Момци, оборили сте интернет!”, “Јежим се, хвала вам на оваквој музици”, “Ово не може да престане да се слуша, браво Милиграм”, само су неки од стотина коментара на Јутјубу и друштвеним мрежама.

Уживајте у “Каротиди”, коју ће Милиграм премијерно уживо отпевати на тргу у Тивту, за дочек 2020. године.



Извор:Ало.рс Фото:Ало

Коментари / 0

Оставите коментар