Емина раскинула са милионером: Готово је све!

Поп дива Емина Јаховић после скоро годину дана раскинула је везу са милионером Садетином Сараном. Певачица је мислила да је у Садетину пронашла сродну душу и да ће уз њега моћи да се посвети каријери и својим синовима, али без оптерећења и условљавања, међутим, није тако било.

Забава 12.12.2019 | 20:00
Емина раскинула са милионером: Готово је све!
Извор близак певачици открива да је Садетин притискао Јаховићеву, а да то њој није одговарало.

- Емина је била пресрећна са Садетином, чак га је упознала и са синовима Јаманом и Јавузом, али када је почео да је притиска да живе заједно, то ју је веома одбило. Иако се супер слаже с њим, о усељењу код њега није размишљала и то јој је све деловало брзо - рекао је извор.

Шушкало се да је Емина оставила милионера због дотичне Дафне Самијели.

- Тачно је, то је готово, нисам више са Садетином - рекла је Емина за један турски медиј, а на питање да ли је разлог раскида наводна веза Садетина и Дафне Самијели, само је додала да не познаје дотичну даму и да је разлог раскида то што жели да буде сама неко време.

И док се Јаховићева после раскида посветила каријери, турски таблоиди преносе како је Садетин наводно у тешкој депресији због раскида и да му је веома тешко пало што га је Емина оставила, те да се лечи у једној приватној аустријској клиници.

- Садетин највише времена проводи поред језера и на базену. Исту клинику је посетио када се растао од супруге - рекао је неименовани извор за турске медије.



Он је на свом Инстаграму објавио фотографију из Аустрије и написао:

- Наши животи су баш попут овог пејзажа. Оно што живимо у свом унутрашњем свету живот то и одсликава на нас саме - поручио је милионер.

Ипак, колико се чини, Саран се не лечи од депресије, већ је послом боравио у Аустрији. Он је на питање новинара да ли га је Емина оставила због његове наводне везе са Дафне, одговорио да за даму није никад чуо и да не жели да коментарише раскид с певачицом.

Извор: Ало.рс Фото: сцреенсхоот

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Срећа

13.12.2019 03:14

Мислила да је нашла сродан новчаник, а Саранов је много већи, као и његови апетити ( према љепшем полу)!

ОДГОВОРИТЕ