Ухапшена двојица, одузете таблете, дрога и оружје

Велемир Поњарац и Бранка Копривица, обоје са Сокоца, ухапшени су у полицијској акцији “Флеш”, која је проведена на подручју Источног Сарајева, сазнаје Срна.

Република Српска 04.12.2019 | 13:50
Ухапшена двојица, одузете таблете, дрога и оружје
Након криминалистичке обраде, они ће уз извјештај о почињеном кривичном дјелу бити предати у надлежност Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву.

Начелник Одјељења за односе са јавношћу МУП-а Српске Мирна Миљановић рекла је раније да је у полицијској акцији “Флеш” одузета одређена количина опојне дроге хероина, таблета хептанон, метадон, ватрено оружје, мобилни телефони и други предмети који могу послужити као доказ у кривичном поступку.

На подручју Источног Сарајева проводи се акција “Флеш” усмјерена на разбијање организоване криминалне групе која се бавила неовлаштеном производњом и прометом опојних дрога.

Миљановићева је раније изјавила да акцију проводе полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Републике Српске у сарадњи са Полицијском управом Источно Сарајево.

Акција, као и све даље мјере и радње проводе се под надзором Окружног тужилаштва у Источном Сарајеву, рекла је Миљановићева.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Сима

04.12.2019 14:44

Хапсе само ситне рибе и конкуренцију.Крупне рибе и они који то контролису су оцигледно добро застицени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

04.12.2019 14:50

Бојим се да су већ пуштени.

ОДГОВОРИТЕ