Иван Тасовац (53) чека дете са 19 година млађом Маријом!

Некадашњи министар културе и данас директор Београдске филхармоније Иван Тасовац за нешто више од месец дана ће добити дете са 19 година млађом партнерком Маријом, која ради у Министарству спољних послова.

Забава 26.11.2019 | 15:00
Иван Тасовац (53) чека дете са 19 година млађом Маријом!
- Хвала вам на честиткама, али знате да ја никада не коментаришем приватни живот, па не бих ни сада. Хвала вам што поштујете моју одлуку - рекао је Иван Тасовац (53) када смо га упитали да прокоментарише срећне вести.

Иван Тасовац је извесно време у емотивном односу са 19 година млађом партнерком Маријом која ради у Министарству спољних послова, а вест о принови у породици их је одушевила.

- Иван и Марија веома се воле, али се труде да приватни живот задрже за себе, најпре јер тако прија обома и не желе да се ствара додатно оптерећење, јер су свесни да би оваква вест брзо одјекнула. Једноставно, свима који су у њиховој близини је јасно да су сасвим опуштени у својој љубави, али далеко од камера, медија и јавности. Марија се никада с Иваном није појавила ни на једном јавном догађају, а он о њој никада није говорио у јавности - каже наш извор, и додаје да је вест о принови дочекана са великом радошћу.

- Они живе сасвим природне и опуштене животе, далеко од буке и сви у њиховом окружењу су вест о беби дочекали с одушевљењем и радошћу. Будући да знају колико се Иван и Марија воле, ово је био логичан след догађаја. Сви су заиста пресрећни, а Иван и Марија су вести поделили с пријатељима, колегама и породицом - објашњава извор.



Подсетимо, Иван Тасовац је крајем прошле године доживео незгоду када се повредио играјући кошарку, а одмах потом је сазнао и да има тумор на четвртом пршљену.

Након операције и строгог мировање из свега је изашао као победник, а активности везане за уметност и породица помогли су му да се потпуно опорави и да настави са својим активностима.

Иван Тасовац већ има сина којег је добио са невенчаном супругом од које се растао.

Извор:Курир.рс  Фото:Курир

Коментари / 0

Оставите коментар