Ivan Tasovac (53) čeka dete sa 19 godina mlađom Marijom!

Nekadašnji ministar kulture i danas direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac za nešto više od mesec dana će dobiti dete sa 19 godina mlađom partnerkom Marijom, koja radi u Ministarstvu spoljnih poslova.

Zabava 26.11.2019 | 15:00
Ivan Tasovac (53) čeka dete sa 19 godina mlađom Marijom!
- Hvala vam na čestitkama, ali znate da ja nikada ne komentarišem privatni život, pa ne bih ni sada. Hvala vam što poštujete moju odluku - rekao je Ivan Tasovac (53) kada smo ga upitali da prokomentariše srećne vesti.

Ivan Tasovac je izvesno vreme u emotivnom odnosu sa 19 godina mlađom partnerkom Marijom koja radi u Ministarstvu spoljnih poslova, a vest o prinovi u porodici ih je oduševila.

- Ivan i Marija veoma se vole, ali se trude da privatni život zadrže za sebe, najpre jer tako prija oboma i ne žele da se stvara dodatno opterećenje, jer su svesni da bi ovakva vest brzo odjeknula. Jednostavno, svima koji su u njihovoj blizini je jasno da su sasvim opušteni u svojoj ljubavi, ali daleko od kamera, medija i javnosti. Marija se nikada s Ivanom nije pojavila ni na jednom javnom događaju, a on o njoj nikada nije govorio u javnosti - kaže naš izvor, i dodaje da je vest o prinovi dočekana sa velikom radošću.

- Oni žive sasvim prirodne i opuštene živote, daleko od buke i svi u njihovom okruženju su vest o bebi dočekali s oduševljenjem i radošću. Budući da znaju koliko se Ivan i Marija vole, ovo je bio logičan sled događaja. Svi su zaista presrećni, a Ivan i Marija su vesti podelili s prijateljima, kolegama i porodicom - objašnjava izvor.



Podsetimo, Ivan Tasovac je krajem prošle godine doživeo nezgodu kada se povredio igrajući košarku, a odmah potom je saznao i da ima tumor na četvrtom pršljenu.

Nakon operacije i strogog mirovanje iz svega je izašao kao pobednik, a aktivnosti vezane za umetnost i porodica pomogli su mu da se potpuno oporavi i da nastavi sa svojim aktivnostima.

Ivan Tasovac već ima sina kojeg je dobio sa nevenčanom suprugom od koje se rastao.

Izvor:Kurir.rs  Foto:Kurir

Komentari / 0

Ostavite komentar