Ова глумица је проглашена за најлепшу жену 2019. године!

Глумица Марго Роби (29) је по избору читатеља портала "Ранкед" најлепша жена 2019. године, а следе је Гал Гадот (34) и Скарлет Јохансон (35) која је ову титулу понела прошле године.

Забава 25.11.2019 | 22:00
Ова глумица је проглашена за најлепшу жену 2019. године!
Тренутно је прва на листи најлепших аустралијска глумица Маргот Роби, коју смо гледали у последњем Тарантиновом хиту "Онце Упон а Тиме ин Холлywоод". Осим њеном таленту и чудесној моћи трансформације, публика се диви и њеној лепоти.

Јавност често истиче како је лепо видети и даму која није склона пластичним операцијама и ботоксу, а чак и да је нешто радила, то је одрадила неприметно.



Ипак, њено срце већ годинама припада само једном човеку, њеном супругу. За њега се удала у потпуној тајности годину дана након упознавања, 2014. године, а славље је одржано тек 2016. године у Аустралији.

На другом месту најлепших налази се израелска лепотица, бивша мисица и глумица Гал Гадот (34), позната и као "Wондер Wоман".



На високом трећем месту је жена која већ годинама баца мушкарце у транс пуним устима и секси облинама, Скарлет Јохансон. Она се ускоро удаје по трећи пут, наводе амерички медији.



Извор:Телеграф.рс  Фото:Тањуг/АП

Коментари / 0

Оставите коментар