Ova glumica je proglašena za najlepšu ženu 2019. godine!

Glumica Margo Robi (29) je po izboru čitatelja portala "Ranked" najlepša žena 2019. godine, a slede je Gal Gadot (34) i Skarlet Johanson (35) koja je ovu titulu ponela prošle godine.

Zabava 25.11.2019 | 22:00
Ova glumica je proglašena za najlepšu ženu 2019. godine!
Trenutno je prva na listi najlepših australijska glumica Margot Robi, koju smo gledali u poslednjem Tarantinovom hitu "Once Upon a Time in Hollywood". Osim njenom talentu i čudesnoj moći transformacije, publika se divi i njenoj lepoti.

Javnost često ističe kako je lepo videti i damu koja nije sklona plastičnim operacijama i botoksu, a čak i da je nešto radila, to je odradila neprimetno.



Ipak, njeno srce već godinama pripada samo jednom čoveku, njenom suprugu. Za njega se udala u potpunoj tajnosti godinu dana nakon upoznavanja, 2014. godine, a slavlje je održano tek 2016. godine u Australiji.

Na drugom mestu najlepših nalazi se izraelska lepotica, bivša misica i glumica Gal Gadot (34), poznata i kao "Wonder Woman".



Na visokom trećem mestu je žena koja već godinama baca muškarce u trans punim ustima i seksi oblinama, Skarlet Johanson. Ona se uskoro udaje po treći put, navode američki mediji.



Izvor:Telegraf.rs  Foto:Tanjug/AP

Komentari / 0

Ostavite komentar