Боливуд се сели у Српски Холивуд!

Већина Индијаца ни не зна да Србија постоји, али то ће ускоро бити промењено јер су филмски редитељи из ове далеке земље почели да долазе у Србију како би снимали своје филмове.

Забава 21.10.2019 | 21:00
Боливуд се сели у Српски Холивуд!
Један од редитеља је и Шридер, он снима филм на најлепшим дестинацијама, од Суботице до Бајине Баште, а његово остварење ће премијерно бити приказано следеће године на Нетфликсу.

"Снимамо романтичну комедију, у којој су главни јунаци четири момка која су дошла да посете Србију и лудо се проведу. На њиховом путу наћи ће се бројне препреке, обићи ће најзанимљивија места, а успут се и заљубити у прелепе српске девојке", рекао је Шридер за “РИНУ“.



У питању је интернационални пројекат, а филм ће имати своју верзију на енглеском, немачком, индијском и кинеском језику. Филмска екипа је током снимања обишла Дрину, Војводину, источну Србију, а поједине сцене ће бити снимане и на Руднику на брду познатијем као "Српски Холивуд".

"Кроз овој филм индијска публика имаће прилику да упозна колико је Србија прелепа земља и очекујем да ће то привући бројне туристе да дођу овде и посете све ове прелепе дестинације", каже Шридер.

Овај филмски редитељ већ осам година живи у Србији, а у посету му често долазе родитељи Јаники и Раман који су одушевљени овом земљом.



"Обишао сам скоро целу планету, али морам признати да Србија има нешто посебно", каже Шридеров отац Раман, а са његовим мишљењем се слаже и Јаники.

"Мој син је бирао Србију зато смо чести гости у Београду, али увек се трудимо да обиђемо и нека прелепа места. Рудник и "Српски Холивуд" су нас оставили без текста, све је много другачије него у нашој земљи, а посебно морам да похвалим људе чија нарав је толико благонаклона", каже Јаники, мајка филмског редитеља.

Поред Шридера, у Србији су снимали и боливудски продуценти, њихово остварење, филм "Ури" био је најгледанији филм у Индији који је видело око 100 милиона људи.

Извор:б92/РИНА Фото:РИНА

Коментари / 0

Оставите коментар