Bolivud se seli u Srpski Holivud!

Većina Indijaca ni ne zna da Srbija postoji, ali to će uskoro biti promenjeno jer su filmski reditelji iz ove daleke zemlje počeli da dolaze u Srbiju kako bi snimali svoje filmove.

Zabava 21.10.2019 | 21:00
Bolivud se seli u Srpski Holivud!
Jedan od reditelja je i Šrider, on snima film na najlepšim destinacijama, od Subotice do Bajine Bašte, a njegovo ostvarenje će premijerno biti prikazano sledeće godine na Netfliksu.

"Snimamo romantičnu komediju, u kojoj su glavni junaci četiri momka koja su došla da posete Srbiju i ludo se provedu. Na njihovom putu naći će se brojne prepreke, obići će najzanimljivija mesta, a usput se i zaljubiti u prelepe srpske devojke", rekao je Šrider za “RINU“.U pitanju je internacionalni projekat, a film će imati svoju verziju na engleskom, nemačkom, indijskom i kineskom jeziku. Filmska ekipa je tokom snimanja obišla Drinu, Vojvodinu, istočnu Srbiju, a pojedine scene će biti snimane i na Rudniku na brdu poznatijem kao "Srpski Holivud".

"Kroz ovoj film indijska publika imaće priliku da upozna koliko je Srbija prelepa zemlja i očekujem da će to privući brojne turiste da dođu ovde i posete sve ove prelepe destinacije", kaže Šrider.

Ovaj filmski reditelj već osam godina živi u Srbiji, a u posetu mu često dolaze roditelji Janiki i Raman koji su oduševljeni ovom zemljom."Obišao sam skoro celu planetu, ali moram priznati da Srbija ima nešto posebno", kaže Šriderov otac Raman, a sa njegovim mišljenjem se slaže i Janiki.

"Moj sin je birao Srbiju zato smo česti gosti u Beogradu, ali uvek se trudimo da obiđemo i neka prelepa mesta. Rudnik i "Srpski Holivud" su nas ostavili bez teksta, sve je mnogo drugačije nego u našoj zemlji, a posebno moram da pohvalim ljude čija narav je toliko blagonaklona", kaže Janiki, majka filmskog reditelja.

Pored Šridera, u Srbiji su snimali i bolivudski producenti, njihovo ostvarenje, film "Uri" bio je najgledaniji film u Indiji koji je videlo oko 100 miliona ljudi.

Izvor:b92/RINA Foto:RINA

Komentari / 0

Ostavite komentar