Драгана Мирковић угостила холивудску звезду у Бечу!

Светску филмску звезду Жан-Клода ван Дама везује искрено пријатељство са балканском музичком дивом Драганом Мирковић и њеним супругом Тонијем, што је већ свима позната информација, а о томе колико су они блиски може се видети и по томе што је глумац одлучио да свој 59. рођендан прослави управо са њима.

Забава 21.10.2019 | 16:00
Драгана Мирковић угостила холивудску звезду у Бечу!
Ван Дам је прекинуо све своје пословне обавезе и запутио се у Беч, где су га дочекали фолк певачица и угледни аустријски бизнисмен.

Они су га најпре одвели у обилазак дворца Ебенфурт, који је у њиховом власништву и тренутно је у завршној фази рестаурације, у којем су провели читав дан, да би се потом упутили у један од најпрестижнијих ресторана у граду, где су уживали у дружењу и вечери.



Колико је Ван Дам био одушевљен гостопримством сведочи и чињеница да је на својим друштвеним мрежама делио слике и снимке с прославе рођендана, а Драгана му је у укључењу уживо рођендан честитала и песмом.



- Били смо одушевљени када је Џеј Си, како он воли да га зову пријатељи, јавио да жели да дође и прослави рођендан с нама. Иако сам претходне дане провела код куће због прехладе, одлучила сам да ме ништа неће спречити да му приредимо лепу прославу. По слављениковој жељи није било велико друштво већ само његова и моја породица и заиста је то био дан за памћење - рекла је Драгана за „Ало!“

Извор:Ало.рс Фото:ДМ приватна архива

Коментари / 0

Оставите коментар