Dragana Mirković ugostila holivudsku zvezdu u Beču!

Svetsku filmsku zvezdu Žan-Kloda van Dama vezuje iskreno prijateljstvo sa balkanskom muzičkom divom Draganom Mirković i njenim suprugom Tonijem, što je već svima poznata informacija, a o tome koliko su oni bliski može se videti i po tome što je glumac odlučio da svoj 59. rođendan proslavi upravo sa njima.

Zabava 21.10.2019 | 16:00
Dragana Mirković ugostila holivudsku zvezdu u Beču!
Van Dam je prekinuo sve svoje poslovne obaveze i zaputio se u Beč, gde su ga dočekali folk pevačica i ugledni austrijski biznismen.

Oni su ga najpre odveli u obilazak dvorca Ebenfurt, koji je u njihovom vlasništvu i trenutno je u završnoj fazi restauracije, u kojem su proveli čitav dan, da bi se potom uputili u jedan od najprestižnijih restorana u gradu, gde su uživali u druženju i večeri.Koliko je Van Dam bio oduševljen gostoprimstvom svedoči i činjenica da je na svojim društvenim mrežama delio slike i snimke s proslave rođendana, a Dragana mu je u uključenju uživo rođendan čestitala i pesmom.- Bili smo oduševljeni kada je Džej Si, kako on voli da ga zovu prijatelji, javio da želi da dođe i proslavi rođendan s nama. Iako sam prethodne dane provela kod kuće zbog prehlade, odlučila sam da me ništa neće sprečiti da mu priredimo lepu proslavu. Po slavljenikovoj želji nije bilo veliko društvo već samo njegova i moja porodica i zaista je to bio dan za pamćenje - rekla je Dragana za „Alo!“

Izvor:Alo.rs Foto:DM privatna arhiva

Komentari / 0

Ostavite komentar