Грчки хулигани напали навијаче БиХ!

"Било их је 40, имали су палице и пиштоље!" Навијачи грчког АЕК-а, наоружани пиштољима и бејзбол палицама омотаним жицом, напали су навијаче Босне и Херцеговине.

Фудбал 16.10.2019 | 12:07
Грчки хулигани напали навијаче БиХ!
Све то се десило након дуела у Грчкој у којем је репрезентација те земље победила БиХ резултатом 2:1 у квалификацијама за ЕУРО.

Грчки хулигани су упали на терасу једног хотела у Атини на којој су седеле гостујуће присталице.

Према изјавама навијача БиХ које преноси "спортспорт.ба", њих је било седам, осам, док је навијача атинског клуба било 40-ак.

"Грци су нас постројили и онда су кренули с испитивањем: Јесте ли из Босне? Јесте ли фашисти? На наш негативан одговор на друго питање почели су нам скидати мајице и гледати да ли имамо тетоваже. При томе су све време викали и ударали палицама о под како би нас што више застрашили", исповест је једног навијача.

Један од навијача БиХ добио је ударац у главу, али се све брзо завршило.

"Једног од нас пар одабрали су и он је добио ударац у главу. То је све трајало свега пар минута, али нама је било као неколико сати. Тада је из масе изашао старији лик, стар између четрдесет и педесет година, и рекао да ће сада све бити оу реду и да ће нас пустити", наводи се.

Тако је и било, а грчки хулигани су се с трофејима у виду пар шалова босанскохерцеговачких навијача брзо удаљили с хотелске терасе.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар