Мари пријатно изненађен напретком и резултатима!

Британски тенисер Енди Мари рекао је да је пријатно изненађен својим напретком у игри у синглу откако се вратио на терен после операције кука.

Тенис 08.10.2019 | 09:35
Мари пријатно изненађен напретком и резултатима!
Мари је у јануару подвргнут операцији кука, како би наставио каријеру.

Он је по повратку на терен прво играо само у конкуренцији дублова, али је у августу први пут наступио у синглу.

Прошле недеље стигао је до четвртфинала турнира у Пекингу, када је изгубио од Доминика Тима, који је после тога освојио турнир.

"До пре месец дана нисам знао да ћу бити на врхунском нивоу. Откако сам дошао у Кину, био сам конкурентан свим играчима против којих сам играо. Играо сам против играча из топ 10, из топ 20 и топ 30, нисам победио у свим мечевима, али мислим да сам био заиста добар", рекао је Мари, пренео је Еуроспорт.

Мари, 289. тенисер света, је на турниру у Пекингу победио сународника Камерона Норија, али и 13. на АТП листи Италијана Матеа Беретинија.

"Било је сјајно, играо сам три меча за четири дана, што је прилично много. Осећао сам се боље него што сам очекивао да ћу се осећати четвртог дана. То је још један корак. Нисам очекивао да ћу одмах достићи највиши ниво или да ћу одмах освајати турнире. Постепено напредујем. Недеља у Пекингу је била корак у правом смеру", навео је Мари.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар