Mari prijatno iznenađen napretkom i rezultatima!

Britanski teniser Endi Mari rekao je da je prijatno iznenađen svojim napretkom u igri u singlu otkako se vratio na teren posle operacije kuka.

Tenis 08.10.2019 | 09:35
Mari prijatno iznenađen napretkom i rezultatima!
Mari je u januaru podvrgnut operaciji kuka, kako bi nastavio karijeru.

On je po povratku na teren prvo igrao samo u konkurenciji dublova, ali je u avgustu prvi put nastupio u singlu.

Prošle nedelje stigao je do četvrtfinala turnira u Pekingu, kada je izgubio od Dominika Tima, koji je posle toga osvojio turnir.

"Do pre mesec dana nisam znao da ću biti na vrhunskom nivou. Otkako sam došao u Kinu, bio sam konkurentan svim igračima protiv kojih sam igrao. Igrao sam protiv igrača iz top 10, iz top 20 i top 30, nisam pobedio u svim mečevima, ali mislim da sam bio zaista dobar", rekao je Mari, preneo je Eurosport.

Mari, 289. teniser sveta, je na turniru u Pekingu pobedio sunarodnika Kamerona Norija, ali i 13. na ATP listi Italijana Matea Beretinija.

"Bilo je sjajno, igrao sam tri meča za četiri dana, što je prilično mnogo. Osećao sam se bolje nego što sam očekivao da ću se osećati četvrtog dana. To je još jedan korak. Nisam očekivao da ću odmah dostići najviši nivo ili da ću odmah osvajati turnire. Postepeno napredujem. Nedelja u Pekingu je bila korak u pravom smeru", naveo je Mari.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar