Борјан: Милојевић је тражио да играмо напред!

Сума нека слави са својим навијачима! “Мора да постоји неко поштовање, али очигледно да нема поштовања”, каже Звездин голман.

Фудбал 23.09.2019 | 14:39
Борјан: Милојевић је тражио да играмо напред!
Скинуо је покушај Умара Садика у ситуацији један на један, али ништа није могао код голова Сејдубе Суме и Зорана Тошића. Јесте Црвена звезда одиграла лоше, али Милан Борјан је можда и једини који може да каже да није кривац за вечерашњи пораз у 161. вечитом дербију. Ипак, он сам истиче да цео тим дели одговорност за неуспех.

“Изгубили смо, иде живот даље. Треба да дигнемо главу. Већ у среду нас чека Вождовац. Сви смо криви, нема ту да ли је неко крив или није. Цела екипа је крива. Слабо смо одиграли, нисмо испунили оно што је шеф тражио од нас", казао је Борјан после пораза.

А шеф није тражио да Звезда игра овако дефанзивно.

“Шеф је тражио да играмо према напред, да се више отворимо и да пробамо да дамо гол”, открива Борјан, који је честитао и Сејдуби Суми чији је гол суштински решио питање победника, иако су се њих двојица озбиљно покошкали због тога што је Партизанов фудбалер славио пред Звездиним навијачима.

“Леп шут, леп гол - свака част. Прешла му је преко ноге мало, али шта да се ради. Нисам хтео да дозволим да слави пред нашим навијачима, окренут према њима. Нека иде да слави са својим навијачима. Не славим ни ја, када ми победимо, пред туђим навијачима. Мора да постоји неко поштовање, али очигледно да поштовања нема".

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар