Видео: Сви причају о чаробном потезу Пола Сколса!

На Компанијевом опроштају. . .  Класа је вечна. . .

Фудбал 12.09.2019 | 11:10
Видео: Сви причају о чаробном потезу Пола Сколса!
Манчестер Сити је синоћ организовао ревијалну утакмицу у чест дугогодишњег капитена Венсана Компанија који је овог лета одлучио да се врати у Андерлехт и тамо заврши каријеру.

Судбина је хтела да „вечито повређени“ Компани пропусти чак и овај меч због повреде. Тачније, није играо, али је био ту и поздрављен је овацијама. У мечу између Манчестер Ситијевих и премијерлигашких легенди је било 2:2, а на терену су биле много познате фаце.

Ово су били састави:

Манчестер Сити: Харт – Забалета, Коло Туре, Лескот, Де Јонг – Насри, Ајрленд, Давид Силва – Рајт Филипс, Агуеро, Петров. Играли су још: Рајт, Ричардс, Милнер, Хаман, Мварувари, Ф. Комапни, Белами, Балотели.

Премијер Лига: Ван дер Сар – Невил, Карагер, Керик, Кол – Артета, Бат, Сколс, Гигс – Кин, Ван Перси. Играли су још: Гивен, Сајеф, Влап, Ел Кабабри, Ван дер Варт, Лукасен, Кејхил, Васел, Вијера.



Иако је Компани био у центру пажње као човек у чију част се меч играо и навијачи дошли, сви су после утакмице причали о само једном потезу: асистенцију Пола Сколса за Робина Ван Персија. Легендарни везиста Манчестер Јунајтеда је и у 44. години показао да је класа вечна.



Рио Фердинанд је међу првима реаговао на друштвеним мрежама и само написао: "Сколси, престани", док су поједини навијачи тврдили да је риђокоси ас и данас бољи од комплетног везног реда Манчестер Јунајтеда.

Извор: моззартспорт

ФОТО: реутерс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Рајкард

12.09.2019 10:15

Е гдје вам је Видић?

ОДГОВОРИТЕ