Video: Svi pričaju o čarobnom potezu Pola Skolsa!

Na Kompanijevom oproštaju. . .  Klasa je večna. . .

Fudbal 12.09.2019 | 11:10
Video: Svi pričaju o čarobnom potezu Pola Skolsa!
Mančester Siti je sinoć organizovao revijalnu utakmicu u čest dugogodišnjeg kapitena Vensana Kompanija koji je ovog leta odlučio da se vrati u Anderleht i tamo završi karijeru.

Sudbina je htela da „večito povređeni“ Kompani propusti čak i ovaj meč zbog povrede. Tačnije, nije igrao, ali je bio tu i pozdravljen je ovacijama. U meču između Mančester Sitijevih i premijerligaških legendi je bilo 2:2, a na terenu su bile mnogo poznate face.

Ovo su bili sastavi:

Mančester Siti: Hart – Zabaleta, Kolo Ture, Leskot, De Jong – Nasri, Ajrlend, David Silva – Rajt Filips, Aguero, Petrov. Igrali su još: Rajt, Ričards, Milner, Haman, Mvaruvari, F. Komapni, Belami, Baloteli.

Premijer Liga: Van der Sar – Nevil, Karager, Kerik, Kol – Arteta, Bat, Skols, Gigs – Kin, Van Persi. Igrali su još: Given, Sajef, Vlap, El Kababri, Van der Vart, Lukasen, Kejhil, Vasel, Vijera.



Iako je Kompani bio u centru pažnje kao čovek u čiju čast se meč igrao i navijači došli, svi su posle utakmice pričali o samo jednom potezu: asistenciju Pola Skolsa za Robina Van Persija. Legendarni vezista Mančester Junajteda je i u 44. godini pokazao da je klasa večna.



Rio Ferdinand je među prvima reagovao na društvenim mrežama i samo napisao: "Skolsi, prestani", dok su pojedini navijači tvrdili da je riđokosi as i danas bolji od kompletnog veznog reda Mančester Junajteda.

Izvor: mozzartsport

FOTO: reuters

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Rajkard

12.09.2019 10:15

E gdje vam je Vidić?

ODGOVORITE