Флорентино Перез положио рачуне пред навијачима...

Кренућемо по Погбу и Мбапеа! Председник Реал Мадрида открио шта се све дешавало током лета.

Фудбал 12.09.2019 | 14:58
Флорентино Перез положио рачуне пред навијачима...
После свега што је испричано и написано око трансфер политике Реал Мадрида овог лета, на ред је дошао и Флорентино Перез да каже шта се заиста дешавало.

Председник Реал Мадрида је положио рачуне навијачима на генерланој скупштини и открио кака је био став клуб у случају Пола Погбе.

“Постоје играчи које не можете да купите. На пример, Левандовског смо јурили годинама, али нису хтели да нам га продају. Он нема откупну клаузулу и не постоји начин да га купимо ако клуб не жели да га прода. Сличан случај је са Погбом. Није постојао начин да га купимо. Када играч буде на продају, ми ћемо кренути по њега”, рекао је Перез.

На констатацију једног од чланова скупштине да би боље да крене по Мбапеа уместо по Погбу када већ хоће да доведе Француза, Перез је одговорио.

“Наравно да нам се свиђа тај Француз. Кренућемо и по њега. Али проблем је што не желе да нам га продају”.  

Неки чланови скупштине су замерили Перезу што није довео замену за Кристијана Роналда и да екипа нема праве звезде.

“Имамо деветорицу играча номинованих за Златну лопту и тим вредан преко 1,2 милијарде евра. Прошле сезоне није проблем био недостатак једног играча већ менталитет осталих. Овог лета само довели важне играче, међу којима је Азар, најбољи играч Премијер лиге”.

Упитан је и за продају малдих играча попут Себаљоса, Регилона или Маркоса Љорентеа.

“Отишли су зато што им је било потребно негде да играју и Зидан је дао зелено светло за њихову продају. Продаје су одрађене добро и клуб је добио око 150.000.000 евра. Хтели смо да продамо и још неке играче попут Бејла, Хамеса Родригеза или Маријана Дијаза, али нисмо успели. Због тога смо Родрига морали да региструјемо у Б тиму јер први тим има 26 играча”.  

Извор: моззартспорт

ФОТО: реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар