Florentino Perez položio račune pred navijačima...

Krenućemo po Pogbu i Mbapea! Predsednik Real Madrida otkrio šta se sve dešavalo tokom leta.

Fudbal 12.09.2019 | 14:58
Florentino Perez položio račune pred navijačima...
Posle svega što je ispričano i napisano oko transfer politike Real Madrida ovog leta, na red je došao i Florentino Perez da kaže šta se zaista dešavalo.

Predsednik Real Madrida je položio račune navijačima na generlanoj skupštini i otkrio kaka je bio stav klub u slučaju Pola Pogbe.

“Postoje igrači koje ne možete da kupite. Na primer, Levandovskog smo jurili godinama, ali nisu hteli da nam ga prodaju. On nema otkupnu klauzulu i ne postoji način da ga kupimo ako klub ne želi da ga proda. Sličan slučaj je sa Pogbom. Nije postojao način da ga kupimo. Kada igrač bude na prodaju, mi ćemo krenuti po njega”, rekao je Perez.

Na konstataciju jednog od članova skupštine da bi bolje da krene po Mbapea umesto po Pogbu kada već hoće da dovede Francuza, Perez je odgovorio.

“Naravno da nam se sviđa taj Francuz. Krenućemo i po njega. Ali problem je što ne žele da nam ga prodaju”.  

Neki članovi skupštine su zamerili Perezu što nije doveo zamenu za Kristijana Ronalda i da ekipa nema prave zvezde.

“Imamo devetoricu igrača nominovanih za Zlatnu loptu i tim vredan preko 1,2 milijarde evra. Prošle sezone nije problem bio nedostatak jednog igrača već mentalitet ostalih. Ovog leta samo doveli važne igrače, među kojima je Azar, najbolji igrač Premijer lige”.

Upitan je i za prodaju maldih igrača poput Sebaljosa, Regilona ili Markosa Ljorentea.

“Otišli su zato što im je bilo potrebno negde da igraju i Zidan je dao zeleno svetlo za njihovu prodaju. Prodaje su odrađene dobro i klub je dobio oko 150.000.000 evra. Hteli smo da prodamo i još neke igrače poput Bejla, Hamesa Rodrigeza ili Marijana Dijaza, ali nismo uspeli. Zbog toga smo Rodriga morali da registrujemo u B timu jer prvi tim ima 26 igrača”.  

Izvor: mozzartsport

FOTO: reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar