"Очекујем побједе у дербију и против АЗ Алкмара!"

Филип Стевановић, талентовани фудбалер Партизана, презадовољан је својим наступима на почетку нове сезоне.

Фудбал 12.09.2019 | 16:14
"Очекујем побједе у дербију и против АЗ Алкмара!"
Левокрилни нападач црно-белих на свом конту већ има четири поготка, три у Суперлиги и један у квалификацијама за Лигу Европе против Конахс Ки Номадса.

Стевановић се нада да ће добру форму задржати до краја сезоне.

"Искрен да будем све иде како треба и надам се да ће тако остати до краја сезоне. Голови су важни за сваког младог играча. То ме мотивише за рад и за остале ствари. Саиграчи ми, такође, много помажу и без њих све ово не би било могуће", рекао је Стевановић.

Шеснаестогодишњи фудбалер Партизана истиче да му пријају комплименти и да је штета што ће капије стадиона у првој утакмици Лиге Европе бити затворене.

"Публика је наш дванаести играч, доста нам помажу и штета што неће бити трибини против Аз Алкмара. Ипак, ту ће бити дечица која су показала да могу да направе одличну атмосферу", додао је Стевановић.

Након меча са Пролетером за викенд, пред Партизаном су две велике утакмице – прво АЗ Алкмар, а онда и "вечити дерби“ са Црвеном звездом. Стевановић је оптимиста.

"Пуно смо се припремали док је била репрезентативна пауза. Очекујем победу у дербију и против АЗ Алкмара", закључио је Стевановић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар