"Očekujem pobjede u derbiju i protiv AZ Alkmara!"

Filip Stevanović, talentovani fudbaler Partizana, prezadovoljan je svojim nastupima na početku nove sezone.

Fudbal 12.09.2019 | 16:14
"Očekujem pobjede u derbiju i protiv AZ Alkmara!"
Levokrilni napadač crno-belih na svom kontu već ima četiri pogotka, tri u Superligi i jedan u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv Konahs Ki Nomadsa.

Stevanović se nada da će dobru formu zadržati do kraja sezone.

"Iskren da budem sve ide kako treba i nadam se da će tako ostati do kraja sezone. Golovi su važni za svakog mladog igrača. To me motiviše za rad i za ostale stvari. Saigrači mi, takođe, mnogo pomažu i bez njih sve ovo ne bi bilo moguće", rekao je Stevanović.

Šesnaestogodišnji fudbaler Partizana ističe da mu prijaju komplimenti i da je šteta što će kapije stadiona u prvoj utakmici Lige Evrope biti zatvorene.

"Publika je naš dvanaesti igrač, dosta nam pomažu i šteta što neće biti tribini protiv Az Alkmara. Ipak, tu će biti dečica koja su pokazala da mogu da naprave odličnu atmosferu", dodao je Stevanović.

Nakon meča sa Proleterom za vikend, pred Partizanom su dve velike utakmice – prvo AZ Alkmar, a onda i "večiti derbi“ sa Crvenom zvezdom. Stevanović je optimista.

"Puno smo se pripremali dok je bila reprezentativna pauza. Očekujem pobedu u derbiju i protiv AZ Alkmara", zaključio je Stevanović.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar