Доналд: Меланија је била успјешна манекенка

– Она је била веома успјешна манекенка. Била је невјероватна. Покушао сам да добијем њен број, али она није хтјела да ми га – рекао је Трамп.

Свијет 26.08.2019 | 15:24
Доналд: Меланија је била успјешна манекенка
Меланија и Доналд Трамп у браку су већ 14 година. Прије него што су одлучили да уплове у брачне воде, заједно су били седам година. Наиме, они су тренутно један од најпознатијих парова на свијету. 

Те 1998. године, када су се упознали, Доналд је одмах примијетио 24 године млађу манекенку. Тражио је да се упозна са њом, те ју је “гањао” цијелу вече, покушавајући да добије њен број. Међутим, њихов пут романсе није текао глатко јер је данашња прва дама те вечери оптужила будућег супруга да се служи лукавством.

У интервјуу за магазин “Пеопле” пар је открио појединости о тој прослави и њиховом упознавању. Говорећи отворено о својој супрузи, Доналд је признао: “Видио сам Меланију и питао ко је то.”

– Она је била веома успјешна манекенка. Била је невјероватна. Покушао сам да добијем њен број, али она није хтјела да ми га – рекао је Трамп.

Меланија је открила да је до тада чула доста трачева о Доналду прије него што га је упознала.

– Чула сам да је женскарош, тако да сам му рекла да ја нисам једна од тих дама – рекла је Меланиа. 

Наиме, испоставило се да је тренутни предсједник те вечери био на састанку са другом женом, али и да је направио лукав план како би се ријешио ње. Све да би могао да прича са Маланијом.

– Рекао је касније да је послао своју пратиљу до купатила како би могао да добије мој број. Ја сам тада помислила како је то веома лукав план – рекла је Меланија кад је то сазнала.

Она је одбила да Доналду да број, тражећи његов, како би она сама одлучила хоће ли га позвати или не. Признала је да јој је Доналд дао све своје бројеве, јер је желио да му се што прије јави.

На крају га је позвала.

Неколико седмица касније почели су да се излазе. 2005. су се вјенчали, а сина Барона добили након годину. Меланији је то био прво дијете, а Доналду пето.

(Азра)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Зајебант

26.08.2019 13:28

Била је она и висе од манекенке .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.08.2019 07:40

Ста год да је била, лијепа је и има стила...њена љепота и Трампова памет.....и њега је свугдје било, а није требало

Name

Брарунац

26.08.2019 13:32

Искусани стари лисац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

26.08.2019 14:41

Пала на његову љепоту!!!!! Спонзоруса

Name

Са стране

26.08.2019 14:43

К'о у оном вицу - трчала круг, два, па се саплела. Није она од "тих". Јок, ја сам!

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

27.08.2019 05:13

Ђаво би му га знао који је љепши пар Макрон или Трамп.

ОДГОВОРИТЕ