Donald: Melanija je bila uspješna manekenka

– Ona je bila veoma uspješna manekenka. Bila je nevjerovatna. Pokušao sam da dobijem njen broj, ali ona nije htjela da mi ga – rekao je Tramp.

Svijet 26.08.2019 | 15:24
Donald: Melanija je bila uspješna manekenka
Melanija i Donald Tramp u braku su već 14 godina. Prije nego što su odlučili da uplove u bračne vode, zajedno su bili sedam godina. Naime, oni su trenutno jedan od najpoznatijih parova na svijetu. 

Te 1998. godine, kada su se upoznali, Donald je odmah primijetio 24 godine mlađu manekenku. Tražio je da se upozna sa njom, te ju je “ganjao” cijelu veče, pokušavajući da dobije njen broj. Međutim, njihov put romanse nije tekao glatko jer je današnja prva dama te večeri optužila budućeg supruga da se služi lukavstvom.

U intervjuu za magazin “People” par je otkrio pojedinosti o toj proslavi i njihovom upoznavanju. Govoreći otvoreno o svojoj supruzi, Donald je priznao: “Vidio sam Melaniju i pitao ko je to.”

– Ona je bila veoma uspješna manekenka. Bila je nevjerovatna. Pokušao sam da dobijem njen broj, ali ona nije htjela da mi ga – rekao je Tramp.

Melanija je otkrila da je do tada čula dosta tračeva o Donaldu prije nego što ga je upoznala.

– Čula sam da je ženskaroš, tako da sam mu rekla da ja nisam jedna od tih dama – rekla je Melania. 

Naime, ispostavilo se da je trenutni predsjednik te večeri bio na sastanku sa drugom ženom, ali i da je napravio lukav plan kako bi se riješio nje. Sve da bi mogao da priča sa Malanijom.

– Rekao je kasnije da je poslao svoju pratilju do kupatila kako bi mogao da dobije moj broj. Ja sam tada pomislila kako je to veoma lukav plan – rekla je Melanija kad je to saznala.

Ona je odbila da Donaldu da broj, tražeći njegov, kako bi ona sama odlučila hoće li ga pozvati ili ne. Priznala je da joj je Donald dao sve svoje brojeve, jer je želio da mu se što prije javi.

Na kraju ga je pozvala.

Nekoliko sedmica kasnije počeli su da se izlaze. 2005. su se vjenčali, a sina Barona dobili nakon godinu. Melaniji je to bio prvo dijete, a Donaldu peto.

(Azra)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Zajebant

26.08.2019 15:28

Bila je ona i vise od manekenke .

ODGOVORITE
Name

Re

27.08.2019 09:40

Sta god da je bila, lijepa je i ima stila...njena ljepota i Trampova pamet.....i njega je svugdje bilo, a nije trebalo

Name

Brarunac

26.08.2019 15:32

Iskusani stari lisac

ODGOVORITE
Name

Realno

26.08.2019 16:41

Pala na njegovu ljepotu!!!!! Sponzorusa

Name

Sa strane

26.08.2019 16:43

K'o u onom vicu - trčala krug, dva, pa se saplela. Nije ona od "tih". Jok, ja sam!

ODGOVORITE
Name

А

27.08.2019 07:13

Ђаво би му га знао који је љепши пар Макрон или Трамп.

ODGOVORITE