Нападач Лестера се сели у Монако!

Искусни 31-годишњи нападач у Лестер је стигао 2016. године из лисабонског Спортинга, али се није наиграо у дресу “лисица“.

Фудбал 23.08.2019 | 08:00
Нападач Лестера се сели у Монако!
Алжирски фудбалер Ислам Слимани наредну сезону провешће на позајмици у француском прволигашу Монаку уз могућност откупа његовог уговора од Лестера.

Искусни 31-годишњи нападач у Лестер је стигао 2016. године из лисабонског Спортинга, али се није наиграо у дресу "лисица". Већ је био на позајмицама у Њукаслу и Фенербахчеу, а сада га чека нови изазов у Монаку.

Почетком љета одлично је играо у дресу националног тима Алжира с којим је освојио Афрички куп нација. Међутим, за мјесто у Лестеру код менаџера Брендана Родгерса није успио да се избори.

Прије Слиманија француски клуб је довео два појачања у нападу, а ријеч је о Висаму Бен Једеру из Севиље и Хенрију Ониекуруу из Евертона.

Слимани је за "лисице" одиграо 47 такмичарских утакмица и постигао 13 голова. Током каријере играо је још за алжирске клубове Черага и Белуиздад. За репрезентацију Алжира наступио је 63 пута уз 27 погодака.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар