„Лего“ прославља јубилеј Пријатеља

Пријатељи Рејчел, Моника, Чендлер, Рос, Џои и Фиби поново су се окупили у свом омиљеном састајалишту „Централ перк“, овог пута у „Лего“ свету.

Информационе технологије 12.08.2019 | 13:21
„Лего“ прославља јубилеј Пријатеља
Поводом 25. годишњице од када се појавила некада веома популарна серија Пријатељи, компанија „Лего" је представила нови сет коцкица „Централ перк". Ово је свима добро познат кафић у којем су се шесторо пријатеља редовно окупљали.

„Сет од 1.079 коцкица, одличан за играње, али и гледање, сигурно ће измамити пажњу у свакој соби у кући", наводе из данске компаније играчака.

Поставка од фигурица укључује и седам ликова, и то Роса, Рејчел, Чендлера, Монику, Џоија, Фиби и Гантера, као и делове намештаја.

„Градитељи могу да изграде и бину на којој је Фиби изводила своје песме уз гитару, ту је и апарат за кафу од цигле, гитара или посуде са колачима", али и други аутентични предмети, додају у „Легу".

Телевизијски ситком Пријатељи, који су креирали Дејвид Крејн и Марта Кауфман, премијерно је био емитован на Ен-Би-Сију од 22. септембра 1994. до 6. маја 2004. године у трајању од 10 сезона. Глумачки ансамбл су чинили Џенифер Анистон, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мет Лебланк, Метју Пери и Дејвид Швимер.

„Лего" сет ће се у продаји појавити од 1. септембра.



РТС
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар