„Lego“ proslavlja jubilej Prijatelja

Prijatelji Rejčel, Monika, Čendler, Ros, Džoi i Fibi ponovo su se okupili u svom omiljenom sastajalištu „Central perk“, ovog puta u „Lego“ svetu.

Informacione tehnologije 12.08.2019 | 13:21
„Lego“ proslavlja jubilej Prijatelja
Povodom 25. godišnjice od kada se pojavila nekada veoma popularna serija Prijatelji, kompanija „Lego" je predstavila novi set kockica „Central perk". Ovo je svima dobro poznat kafić u kojem su se šestoro prijatelja redovno okupljali.

„Set od 1.079 kockica, odličan za igranje, ali i gledanje, sigurno će izmamiti pažnju u svakoj sobi u kući", navode iz danske kompanije igračaka.

Postavka od figurica uključuje i sedam likova, i to Rosa, Rejčel, Čendlera, Moniku, Džoija, Fibi i Gantera, kao i delove nameštaja.

„Graditelji mogu da izgrade i binu na kojoj je Fibi izvodila svoje pesme uz gitaru, tu je i aparat za kafu od cigle, gitara ili posude sa kolačima", ali i drugi autentični predmeti, dodaju u „Legu".

Televizijski sitkom Prijatelji, koji su kreirali Dejvid Krejn i Marta Kaufman, premijerno je bio emitovan na En-Bi-Siju od 22. septembra 1994. do 6. maja 2004. godine u trajanju od 10 sezona. Glumački ansambl su činili Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Met Leblank, Metju Peri i Dejvid Švimer.

„Lego" set će se u prodaji pojaviti od 1. septembra.RTS
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar