Златан, Вела, Руни, Нани... Али, Чоло је непобједив!

Атлетико Мадрид убедљив протв МЛС звезда - 3:0!

Фудбал 01.08.2019 | 10:13
Златан, Вела, Руни, Нани... Али, Чоло је непобједив!
Довољно је само да са једне стране имате имена као што су Златан Ибрахимовић, Карлос Вела, Вејн Руни, Нани па да се противнику следи крв у венама. Обичном тиму би се то можда и догодило, али не и Атлетико Мадриду. Екипа Дијега Симеонеа наставила је сјајну серију резултата у припремном периоду, пошто је у пријатељској утакмици савладала МЛС Ол-стар екипу резултатом 3:0 (0:1).

Јорганџије су одиграле још један готово такмичарски меч, постигли су голове у идеалним тренуцима и на крају стиле можда и до претерано убедљиве победе. Јер, звезде МЛС лиге су имале своје прилике, претиле су и пре и после првог гола, озбиљно притискале противника у другом полувремену, али нису успеле да то материјализују па је на крају уследила заслужена казна.

Жоао Фелиск је у 85. минуту показао због чега је доведен као замена за Антоана Гризмана, фантастстично је наместио лопту на ивици казненог простора, а онда практично из места закуцао лопту у противничку мрежу.

Противник је већ тада био утучен, а потпуни пад концетрације у надокнади времена након убитачног контранапада искористио је неуморни Дијего Коста.



МЛС ОЛ СТАР - АТЛ. МАДРИД 0:3 (0:1)
/Љоренте 43, Феликс 85, Коста 90+3/

МЛС СТАРС: Гузан - Зуси, Цимерман, Хеџис, Лоренс - Чара - Вела, Позуело, Руни, Нани, Ибрахимовић.
Играли су још: Барцсо, Блејк, Ж. Дос Сантос, Каје, Лодеиро, Мартинез, Матенир, Моралез, Помикал, Римандо, Д. Роси, Швајнштајгер, Вондоловски.

АТЛ. МАДРИД: Адан - Муњоз, Фелипе, Хермосо, Санчез - Санабрија, Љоренте, Ерера, Витоло - Кореа, Рикелме.
Играли су још: Камељо, Коста, Лемар, Лоди, Монтеро, Моја, Саул, Облак, Коке, Шапоњић, Феликс, Трипијер.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар