Zlatan, Vela, Runi, Nani... Ali, Čolo je nepobjediv!

Atletiko Madrid ubedljiv protv MLS zvezda - 3:0!

Fudbal 01.08.2019 | 10:13
Zlatan, Vela, Runi, Nani... Ali, Čolo je nepobjediv!
Dovoljno je samo da sa jedne strane imate imena kao što su Zlatan Ibrahimović, Karlos Vela, Vejn Runi, Nani pa da se protivniku sledi krv u venama. Običnom timu bi se to možda i dogodilo, ali ne i Atletiko Madridu. Ekipa Dijega Simeonea nastavila je sjajnu seriju rezultata u pripremnom periodu, pošto je u prijateljskoj utakmici savladala MLS Ol-star ekipu rezultatom 3:0 (0:1).

Jorgandžije su odigrale još jedan gotovo takmičarski meč, postigli su golove u idealnim trenucima i na kraju stile možda i do preterano ubedljive pobede. Jer, zvezde MLS lige su imale svoje prilike, pretile su i pre i posle prvog gola, ozbiljno pritiskale protivnika u drugom poluvremenu, ali nisu uspele da to materijalizuju pa je na kraju usledila zaslužena kazna.

Žoao Felisk je u 85. minutu pokazao zbog čega je doveden kao zamena za Antoana Grizmana, fantaststično je namestio loptu na ivici kaznenog prostora, a onda praktično iz mesta zakucao loptu u protivničku mrežu.

Protivnik je već tada bio utučen, a potpuni pad koncetracije u nadoknadi vremena nakon ubitačnog kontranapada iskoristio je neumorni Dijego Kosta.



MLS OL STAR - ATL. MADRID 0:3 (0:1)
/Ljorente 43, Feliks 85, Kosta 90+3/

MLS STARS: Guzan - Zusi, Cimerman, Hedžis, Lorens - Čara - Vela, Pozuelo, Runi, Nani, Ibrahimović.
Igrali su još: Barcso, Blejk, Ž. Dos Santos, Kaje, Lodeiro, Martinez, Matenir, Moralez, Pomikal, Rimando, D. Rosi, Švajnštajger, Vondolovski.

ATL. MADRID: Adan - Munjoz, Felipe, Hermoso, Sančez - Sanabrija, Ljorente, Erera, Vitolo - Korea, Rikelme.
Igrali su još: Kameljo, Kosta, Lemar, Lodi, Montero, Moja, Saul, Oblak, Koke, Šaponjić, Feliks, Tripijer.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar