Новак Ђоковић добија музеј у Београду!

Отац најбољег тенисера света Срђан Ђоковић открио је да ће у центру престонице Србије следеће године бити отворен музеј посвећен његовом сину.

Тенис 31.07.2019 | 17:30
Новак Ђоковић добија музеј у Београду!
Новак Ђоковић поставио је већ много рекорда и исписао велики број страница тениске историје. Све оно што је учинио током сјајне каријере наћи ће се на једном месту.

Отац српског аса Срђан Ђоковић открио је ексклузивно гостујући на РТС да ће у престоници Србије бити отворен музеј Новака Ђоковића.

"Отварамо музеј следец́е године у центру Београда. Огромно је интересовање домац́их и страних туриста, посебно Кинеза. Он је страховито популаран у Кини", навео је Срђан Ђоковић.

Он је навео да ће музеј бити отворен у Кнез Михаиловој улици.

Новак Ђоковић је први на АТП листи и до сада је освојио 16 гренд слем трофеја. Последњи је подигао недавно на Вимблдону, где је у епском финалу у пет сетова савладао Роџера Федерера.

"То што се дешавало пре неколико недеља на Вимблдону је фантастична ствар. Он је још једном показао да је ментална громада, да је саткан од најтврђих могуц́их стена, не само физички, него и психички. Својом невиђеном менталном снагом успео је да добије тај ужасно тежак меч", рекао је Срђан Ђоковић и додао да ће му породица пружити подршку и на предстојећем гренд слему у Њујорку, УС опену, који стартује 26. августа, а на којем Ноле брани титулу.

"Дац́емо му подршку свим силама да освоји и УС Опен и да опет буде најбољи спортиста на свету", рекао је отац Новака Ђоковића.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар