Новак се спрема за Синсинати, уз Горанов надзор...

Ђоковић тренира у Марбељи у присуству Хрвата који је однедавно члан његовог стручног штаба.

Тенис 31.07.2019 | 16:14
Новак се спрема за Синсинати, уз Горанов надзор...
Горан Иванишевић започео је сарадњу са Новаком Ђоковићем пред почетак Вимблдона, али је у Лондону био уз Србина само током прве недеље.

Због раније заказаних обавеза није присуствовао финишу такмичења и епском мечу у финалу, у којем је Ђоковић савладао Роџера Федерера у пет сетова после пет сати игре.

Долазак бившег освајача Вимблдона у штаб Ђоковића био је велико изненађење за све, па и самог Иванишевића, који је признао да се "број 1 не одбија".

О томе колико ће трајати њихова сарадња није знао ни сам Иванишевић после Вимблдона, али судећи по снимцима из Шпаније, она ће потрајати.

Пред Новаком Ђоковићем је турнеја по САД, први турнир на којем ће наступати је мастерс у Синсинатију, који стартује 11. августа, а две недеље касније следи УС Опен, на којем такође брани титулу.

Ђоковић се спрема за наступе на тим турнирима у Марбељи, а уз њега је Иванишевић. Хрват помаже Србину у одсуству првог тренера Маријана Вајде, који је у Словачкој, пошто ће ускоро постати деда.

Најбољи тенисер света однедавно у стручном штабу има ново, старо лице Марка Паникија, који је заменио дугогодишњег кондиционог тренера Гебхарта Фила Грича, који је непосредно по завршетку Ролан Гароса одлучио да прихвати понуду Олимпијског савеза Аустрије. 

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар