План Ц за Интер - Кавани!

Ако не могу Лукаку и Џеко. . .

Фудбал 30.07.2019 | 16:14
План Ц за Интер - Кавани!
Италијански медији овог јутра пишу да је Бепе Марота фрустриран проблемима да доведе у Интер Ромелуа Лукакуа и Едина Џека, тако да се окренуо трећој опцији, свом плану Ц, а то је Единсон Кавани.

Спортиталија пише да су Неазури схватили колико коштају први избори Антонија Контеа за шпица. Једноставно су ван домашаја, а серија понуда је одбијена.

Марота је причао о покушају да доведе Лукакуа. Безуспешном нажалост по Неразуре.
"Дали смо јаку понуду, ону којаје одговарајућа вредности играча и нисмо били у стању да закључимо уговор. Наставићемо да пратимо ситуацију. Свашта може да се догоди на трансфер-тржишту", рекао је Марота.

Ово нам даје наговештај да последња понуда од 13.000.000 плус 2.000.000 за Едина Џека неће бити повећана, док Рома неће да пусти играча испод 20.000.000 евра.

И ту игру упада Единсон Кавани. Италијански новинар Алфредо Педула истиче да ће се Интер окренути ка фудбалеру Пари Сен Жермена. Уругваја има искуство играња у Серији А где је наступао за Палермо и Наполи. Наводно је Кавани контактирао земљаке Дијега Година и Матијаса Весина како би се распитао око Интера.

Кавани има уговор са Пари Сен Жерменом до краја ове сезоне. Прошле сезоне је постигао 23 гола и имао је девет асистенција на 33 меча. Идеја Неразура је да упари Каванија с Лаутаром Мартинезом и процена им је да би то био одличан тандем у шпицу.

Беин Спортс је отишао корак даље у овој причи и истакао да Интер нуди Каванију трогодишњи уговор вредан 27.000.000 евра како би се вратио у Италију, а то је огроман новац. Ако је то истина, шанса да се Кавани врати у Серију А је врло реална.

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар